Mijn naam is Yasmin Hollestein. Ik ben afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam en ben vanaf 2020 aan het werk bij Logopedie Ede. Ik ben allround logopedist, maar richt me in het onderzoek en de behandeling voornamelijk op (jonge) kinderen.

Naast het werk bij Logopedie Ede volg ik de master Toegepaste Taalwetenschap specialisatie Taalstoornissen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Binnen deze master leer ik meer over taalstoornissen, dyslexie, meertaligheid en gehoorstoornissen. Deze kennis pas ik toe binnen het logopedisch onderzoek en de logopedische behandeling.

Binnen mijn behandeling vind ik het belangrijk dat er nieuwe dingen geleerd worden, maar is er ook ruimte voor gezelligheid. Ik houd ervan om mijn creativiteit te gebruiken en dat is te zien. Er gaat geen (werk) dag voorbij zonder lijm, stift of verf aan mijn handen.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met het verzorgen van mijn kamerplanten (op het moment zo’n 40 stuks) en mijn vierkante meter moestuin. Daarnaast knuffel ik met mijn kat Charlie, lees ik graag een boek en vind ik het leuk om met vrienden op stap te gaan.

Behandeldag:            dinsdag
E-mailadres:                yasmin@logopedie-ede.nl
Telefoon:                     06-11423861