Mijn naam is Karlien Schoonderbeek-van der Molen.
Sinds mijn afstuderen als logopediste aan de Hogeschool Utrecht in 2010 heb ik gewerkt in verschillende logopediepraktijken en op een school voor speciaal basisonderwijs.

Sinds 2013 werk ik bij Logopedie Ede. Ik ben een allround logopediste, maar diagnosticeer en behandel voornamelijk (jonge) kinderen met spraak- en/of taalproblemen.
Ik ben gespecialiseerd in Oro-Myofunctionele Therapie (OMFT). Dit is een therapie voor afwijkende mondgewoonten, zoals mondademen en afwijkend slikken. Ik werk hierbij graag samen met tandartsen en orthodontisten.
De afgelopen jaren heb ik cursussen gevolgd op het gebied van communicatieve taaltherapie bij niet of nauwelijks sprekende kinderen en de behandeling van jonge, stotterende kinderen.

In mijn werk vind ik het belangrijk te zoeken naar de mogelijkheden van het kind en hen vertrouwen te geven in hun kunnen, zodat ze zich competent voelen. Ik streef naar een effectieve én leuke behandeling!

In mijn vrije tijd zet ik graag mijn creativiteit in om ‘van niets iets te maken’. Ik heb altijd wel een haak- of breiprojectje liggen en maak het liefst anderen blij met zelfgemaakte cadeautjes.
In de zomer zit ik graag in de tuin met een boek of ga ik wandelen met mijn man.

Behandeldagen:              woensdag, vrijdag
E-mailadres:                      karlienschoonderbeek@logopedie-ede.nl
Telefoon:                            06-37478677